By Daisy's

A girl is not complete without her lashes, brows & nails

Jewels & Fasion

Happiness is freshly painted nails

By Daisy's

Even Voorstellen

Mijn naam is Desiree, maar iedereen noemt mij altijd Daisy. Vandaar ook de naam: By Daisy’s.
Ik ben een vrolijke kletskous met een leuke passie voor Beauty en Fashion.
Moeder van 2 waanzinnig leuke meiden!

Na de geboorte van mijn dochter verloor ik mijn baan. Dit voelde voor mij als een teken, ik moest mijn droom najagen. Een eigen beautysalon.
Zo gezegd, zo gedaan. In 2009 behaalde ik de nodige diploma’s en ging ik direct aan de slag. Al snel kreeg ik het erg druk.
Ik was ook de eerste in deze omgeving die startte als wimperstyliste, niemand kende het toen nog. Nu is het niet meer weg te denken.

Van een diploma tot Nagelstyliste naar Allround Wimperstyliste, en van Lashlifting naar Waxing en Wenkbrauw Styling. En dan nog de vele extra workshops. Ik heb het allemaal behaald en blijf mezelf ontwikkelen.
Ook maak ik al jaren zelf sieraden. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn.

Mijn klanten zijn heel belangrijk voor mij. Ze zien mij als een vrolijke meid met een goed luisterend oor. Ik neem overal de tijd voor en sta altijd klaar.

Ik hou echt van mijn vak.

Ik zie je graag @By Daisy’s.

 

Daisy's Jewels

Daisy maakt met heel veel liefde en creativiteit de mooiste sieraden. Sinds een aantal jaar vind je in mijn salon een mix van zelfgemaakte sieraden en leuke fashion items.

Oorbellen, kettingen, armbanden en enkelbandjes. De sieraden zijn nikkelvrij en hierdoor ook geschikt voor de meest gevoelige huid. Er wordt gewerkt met Swarovski Crystal om de sieraden nog mooier te maken.

De sieraden worden enkel verkocht in de salon, en via Facebook en Instagram. Af en toe hebben wij ook leuke fashion items, deze zijn te vinden in de salon. Houd onze social media in de gaten om op de hoogte te blijven.

Wil je een sieraad laten maken voor een speciale gelegenheid? Daar ben ik altijd voor in. Stuur gerust een berichtje om te vragen naar de mogelijkheden.

Het gezelligste sallonetje van Rozenburg

Het gezelligste sallonetje van Rozenburg