Selecteer een pagina

By Daisy's

Lashes, Brows, Nails & More

Jewels & Fashion

Lashes

Wij waarschuwen alvast, als je er eenmaal aan begint wil je nooit meer zonder. Een prachtige oogopslag, zonder mascara. Van naturel tot mega volume.

Wimperextensions worden 1 voor 1 op de natuurlijke wimper geplaatst met behulp van lijm. De behandeling van een nieuwe set duurt dan ook ongeveer 1,5 uur, de vervolgbehandeling ongeveer 1 uur. De gemiddelde klant komt meestal om de 4 weken terug voor een vervolgbehandeling.

Alleen het beste is goed genoeg.

Onze wimperextensions

Wij werken uitsluitend met het wereldbekende merk: BL Blink. Deze superieure extensions zijn van hoge kwaliteit en hebben een hoog draagcomfort. Afgewerkt met een zijden coating, hierdoor zijn ze ook geschikt voor de meest gevoelige ogen.

Lijm

Ook onze lijm is ontwikkeld voor de meest gevoelige ogen. Daarnaast is de lijm die wij gebruiken Europees goedgekeurd.

Typen wimperextensions

Er zijn verschillende typen waar je uit kan kiezen, onder andere: one by one, superflat, flat lashes, volume en mega volume. Ook hebben wij speciale wimperextensions voor de Aziatische vrouw. Daarnaast kan je ook nog kiezen uit diverse diktes en krul.

Samengevat: voor ieder wat wils.

Nails

Mooie en verzorgde nagels zijn een echte eyecatcher. Wij bieden een volledige service op het gebied van nagelverzorging. Keuzestress gegarandeerd, want elke kleur gellak die je kan bedenken hebben wij staan. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken.

Kwaliteit gegarandeerd. Wij zijn zo zeker van onze zaak, dat je nooit hoeft te betalen voor een nagelreparatie of een verloren nagel.

Hygiënisch werken vinden wij enorm belangrijk.

Verlenging

Bij By Daisy’s is het verlengen van de nagels mogelijk. Wij werken met acryl, acrylgel of structure base. Je kan kiezen uit: een french manicure, glitter, nailart of een effen kleur.

Verzorging natuurlijke nagels

Ook voor het verzorgen van jouw natuurlijke nagels kan je bij ons terecht. Met of zonder extra versteviging. Naturel of juist in een mooie effen kleur.

Wil jij ook mooie en betaalbare nagels? Wij werken met kwaliteitsproducten, en merken als Lilly Nails en Magnetic. Maak snel jouw afspraak.

 

Brows

Wil jij ook fleeky wenkbrauwen? Wij zijn gespecialiseerd in het perfectioneren van wenkbrauwen. Met verschillende verfmethodes kunnen wij iedereen helpen aan de perfecte vorm. Of je nu weinig of veel haar hebt.

Door middel van harsen, epileren en knippen brengen wij de wenkbrauwen in een mooie vorm. Vervolgens worden de wenkbrauwen geverfd, eerst bepalen wij samen met jou de kleur die we gaan gebruiken.

Wij raden aan de behandeling om de 4 weken te herhalen voor een blijvend resultaat.

Henna

Voor een meer aanwezig resultaat, bieden wij naast verven, ook henna behandelingen aan. Met henna worden niet alleen de haren geverfd, maar ook de huid. Hierdoor lijkt het alsof jouw wenkbrauwen zijn bijgewerkt met make-up.

De wenkbrauwen lijken hierdoor voller, ook hoef je niet na een week alweer aan de slag met een wenkbrauwpotlood.

Voorafgaand aan de deze specifieke behandeling wordt de huid eerst gescrubd. Zo is het resultaat optimaal.

Waxing

Altijd een zachte en stralende huid, en nooit meer in de weer met een scheermes. Wij bieden diverse soorten waxing aan. Van wenkbrauwen tot en met body waxing. Ook hier werken wij enkel met de beste producten.

Voor Brazilian waxing kan je ons een bericht sturen. Deze behandeling wordt uitgevoerd voor onze collega Charelle.

Hoe gaat het in zijn werk?

Voorafgaand aan de behandeling is het belangrijk dat de huid schoon is. Scrub de huid 2 dagen van te voren. Een hele belangrijke stap, dit zorgt er namelijk voor dat de kans kleiner is dat je last krijgt van ingegroeide haren.

De haren mogen niet kleiner dan 0,5 cm zijn en niet langer dan 2 cm.

Doet het pijn?

Wij proberen zo pijnloos mogelijk te werken. Pijnloos is het niet. Hoe vaker je waxt, hoe minder pijnlijk het wordt. De hoeveelheid haar en de stugheid spelen een factor. Ben je bang voor de pijn? Dan kan een paracetamol van te voren helpen.

Hoe vaak moet ik waxen?

Waxen doe je om de 3 tot 4 weken. De haren mogen niet te lang, en niet te kort zijn.

Nazorg

Na het waxen mag je 24 uur geen gebruik maken van de zonnebank.

Jewels & Fashion

Daisy maakt met heel veel liefde en creativiteit de mooiste sieraden. Sinds een aantal jaar vind je in mijn salon een mix van zelfgemaakte sieraden en leuke fashion items.

De sieraden worden enkel verkocht in de salon, en via Facebook en Instagram. Af en toe hebben wij ook leuke fashion items, deze zijn te vinden in de salon. Houd onze social media in de gaten om op de hoogte te blijven. 

Jewels

Oorbellen, kettingen, armbanden en enkelbandjes. De sieraden zijn nikkelvrij en hierdoor ook geschikt voor de meest gevoelige huid. Er wordt gewerkt met Swarovski Crystal om de sieraden nog mooier te maken.

Wil je een sieraad laten maken voor een speciale gelegenheid? Daar ben ik altijd voor in. Stuur gerust een berichtje om te vragen naar de mogelijkheden.

Het gezelligste sallonetje van Rozenburg

Klantenservice

Privacy & Cookie beleid

Wilgentuinen 42, 3281NZ Rozenburg

Info@bydaisys.nl