Selecteer een pagina

Wimperextentions

A girl is nothing without her lashes!

Wimper

extentions

A girl is nothing without her lashes!

One by one lashes

De meest innovatieve wimperextension van dit moment!

De Blink Mink Laser Lashes zijn ’s werelds eerste wimperextensions die door een speciaal gepatenteerde Laser techniek zijn behandeld. Deze Laser techniek zorgt voor microgroefjes aan de basis van de wimperextension waardoor de lijm egaal verdeeld wordt en het hechtingsoppervlak vergroot. Door de microgroefjes sluit de wimperextension ook mooier aan op de natuurlijke wimper. Het resultaat is een tot 1.5 maal langere hechtingsduur dan de reeds bestaande wimperextensions en kan met elke wimperlijm worden gebruikt!

Flat satin lashes

De ultra-lichte en super zachte Shiny Flat lashes, ook wel of Satin lashes genoemd, zijn plat vormig bij de aanzet en vallen door deze speciale vorm over de eigen wimper. Hierdoor is het hechtingsoppervlak aanzienlijk groter dan de bekende ronde extensions met als resultaat een langere hechtingsduur.

Door de unieke ‘Split-Tip’ zien de wimperextensions er extra vol en ‘fluffy’ uit.

 

Super flat lashes

Zachter en nog lichter dan de bestaande Flat lashes. Deze zeer populaire wimperextensions worden ook wel Cashmere lashes genoemd en zijn plat vormig bij de aanzet. Ook door deze speciale vorm vallen ze perfect over de eigen wimper. Deze superflat lash geeft een mooi en prachtig natuurlijke matte zwarte afweking voor een mooie oogopslag.

Door de unieke lang doorlopende ‘Split-Volume-Tip’ zien de wimperextensions er extra vol en ‘fluffy’ uit.

 

5D volume lashes

Tekst volgt nog